زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

فلافل فرآوری شده از نخود

بسم الله الرحمن الرحیم   

 

موادلازم:

نخود : 150 گرم  (گرم و خشک ، حاوی ویتامین ب)

پیازخرد شده : یک عدد بزرگ(گرم و خشک ، حاوی ویتامین ب و ث)

سیرخرد شده: 2 حبه (گرم و خشک،خام آن را با آب قورت دادن درمان خلط گلو)

جعفری خرد شده : 4 قاشق غ( گرم و خشک)

زیره سبز : یک قاشق چ(گرم و خشک)

دانه ی گشنیز یاسبزی : یک قاشق چ(گشنیز؛ سرد و تر ، سبزی خوردن گرم و خشک)

تخم مرغ :۲ عدد (متعادل )

آرد: ۲ قاشق  غ (گرم و تر)

نمک و فلفل فرمز: بمقدار لازم (فلفل گرم و خشک ، نمک  سرد و خشک)

روغن کنجد : بمقدار لازم (گرم و تر)

روش تهیه: نخود را از شب قبل خیس کنید سپس آب آنها را دوربریزید وآنرابپزید.

نخود و پیازو سیر و جعفری و زیره ی سبز و دانه ی گشنیز و نمک وفلفل را درآسیاب بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.

آرد وتخم مرغ راهم اضافه می کنیم( باعث چسبندگی بیشترمیشود ) ازمخلوط آماده شده به اندازه ی  یک گردو بردارید ودردست گلوله کنید وسپس آنرا صاف کنید و در تابه ی کوچک روغن بریزید وآنرا روی حرارت قراردهید تا داغ داغ و روغن به حدی باشد که روی فلافل را بگیرد فلافل را در روغن سرخ کنید وسپس درصافی قراردهید تا روغن اضافه ی آن گرفته شود.

بعدازسرخ شدن فلافل آماده  است.میتوانیدباآن ساندویج  تهیه ونوش جان کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد